ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Λουντ στον Παναθηναϊκό για Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη.

Ο Ρόμπιν Λουντ τέθηκε τελικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς της Κυριακής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το πέρας της προπόνησης.

Ο Φινλανδός αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα στην Λεωφόρο για τελευταία φορά καθώς δύσκολα θα μείνει ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Μολίνς του οποίο επίσης το συμβόλαιο λήγει.

Ο Ουζουνίδης που πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή και έξι παιδιά από την Κ20 του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τους Κουντουριώτη, Μπουζούκη, Πίσπα, Θεοχάρη, Αποστολάκη και Ζερβόπουλο.

Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μολίνς, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κότσαρης, Κουρμπέλης, Άλτμαν, Μαυρομάτης που είναι τραυματίες αλλά και οι Ινσούα, Μουνιέ που είναι τιμωρημένοι αλλά και ο Κουλιμπαλί που έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ