ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μερκ: "Ελπίζουμε σε πρόταση για τον Καμαρά"

Μερκ: "Ελπίζουμε σε πρόταση για τον Καμαρά"

Ο ατζέντης του Αλχασάν Καμαρά, Πάτρικ Μερκ μίλησε για την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό και αν αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του πελάτη του.

Σε δηλώσεις στον σουηδικό Τύπο προχώρησε ο ατζέντης του Αλχασάν Καμαρά, Πάτρικ Μερκ και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός μάνατζερ σχολίασε στην ιστοσελίδα Nerikes Allehanda ότι " στόχος μας είναι να γίνει κάτι. Ο Αλχασάν είναι έτοιμος για μεταγραφή" και πρόσθεσε ότι " δεν είναι πια μυστικό πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και έχει παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη".

Στη Σκανδιναβία ενημερώθηκαν για την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος ως τεχνικός διευθυντής άρχισε τις επαφές με τον Μερκ για τον Αλχασάν Καμαρά.

" Στον Νταμπίζα άρεσε πραγματικά ο Καμαρά και είναι κρίμα που έπρεπε να φύγει. Όμως όταν αποχώρησε, είχε ήδη προτείνει στην ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση του Καμαρά. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν και κάποιες άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Ελπίζουμε να υπάρξει κάποια πρόταση" ανέφερε ο Μερκ, με αφορμή την εξέλιξη.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος αναδιαμορφώνουν το σχεδιασμό και θα αποφασίσουν σύντομα εάν ο Καμαρά πληροί τα χαρακτηριστικά που θέλουν για την επίθεση ή θα στραφούν σε άλλο ποδοσφαιριστή, πάντα σε συνεννόηση με τον Γιάννη Αναστασίου.

Συν τις άλλοι, ο 21χρονος στράικερ από τη Σιέρα Λεόνε δεν είναι ελεύθερος και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έρεμπρο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν μπορεί να πάρει την ελευθέρας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ