ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα"

Μέντες: "Ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα"

Ο Ντέιβιντ Μέντες παραχώρησε συνέντευξη στην Ολλανδία και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, για το πότε θα είναι έτοιμος αλλά και γιατί επέλεξε το "τριφύλλι".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Voetbal International":

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος:

"Χρειάζομαι ακόμα δύο, τρεις εβδομάδες ώστε να βρεθώ σε φόρμα. Είχα καιρό να αγωνιστώ αλλά τώρα αισθάνομαι καλύτερα.

Για τους στόχους της ομάδας: "Αυτό είναι δύσκολο να το πω. Ακόμα και ο προπονητής μας δεν έχει θέσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο"

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νεαρούς: "Η ομάδα είναι πραγματικά πολύ νεανική. Είμαι 31 ετών και είμαι ο μεγαλύτερος από τους παίκτες που αγωνίζονται".

Για τον τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα: "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πιο αργό, οι περισσότερες ομάδες περιμένουν για να παίξουν. Ο Παναθηναϊκός θέλουμε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με πολύ πίεση. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε το πάνω χέρι".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Είναι πολύ δύσκολο γιατί εξαιτίας της ζέστης κάνουμε προπόνηση στις 9 το πρωί και το απόγευμα. Το καθημερινό πρόγραμμα είναι διαφορετικό εδώ και προσπαθώ να βρω την ισορροπία στη διατροφή μου. Εδώ πίνω πολύ νερό. Είχα πολλές κράμπες μετά το τέλος του πρώτου μου παιχνιδιού. Μετά είχα πρόβλημα με τον ύπνο όμως όλα είναι θέματα τα οποία πρέπει να συνηθίσω".

Για την επιλογή του να έρθει στη χώρα μας: "Μετά το πέρασμά μου από την Αυστρία ήμουν ανοικτός σε προτάσεις από την Ολλανδία αλλά ήθελα περισσότερο να συνεχίσω στο εξωτερικό σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Αυτό δεν έγινε αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα και περιμένω αυτή η ομάδα να μεγαλώσει"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ