ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Να τελειώσουμε την πρόκριση"

Μέντες: "Να τελειώσουμε την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες δήλωσε ότι μετά το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι την Πέμπτη να "τελειώσει" την πρόκριση με αντίπαλο την Μίντιλαντ. (video)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δεύτερη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ και ο Νταβίντ Μέντες κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Τριφυλλιού έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: ''Ηρθαμε στη Δανία για να τελειώσουμε την πρόκριση και να μπούμε στα γκρουπ του Europa League''είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Ολλανδός μέσος συμπλήρωσε: ''Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε δύο μήνες για την Ευρώπη. Μιλήσαμε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για τα λάθη που κάναμε. Όμως μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες κάναμε ένα καλό αγώνα κόντρα στη Μίντιλαντ με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα''.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο της έκπληξης ο Μέντες απάντησε: ''Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και αν τους δοθεί η ευκαιρία μπορεί να τα καταφέρουν, όμως όλα θα εξαρτηθούν από εμάς και τι θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο''.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μπεργκ ο μέσος του Τριφυλλιού τόνισε: ''Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον Μάρκους. Κάθε μέλος είναι πολύ σημαντικό και είναι πολύ άσχημο και γι’ αυτόν και για την ομάδα''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ