ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό..."

Μέντες: "Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέιβιντ Μέντες τόνισε ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σπάρτα και εξήγησε γιατί δεν συνέχισε στον Παναθηναϊκό.

Μία μικρή παρένθεση θα αποδειχθεί η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, όπως εξήγησε ο Ντέιβιντ Μέντες. Ο Ολλανδός, ο οποίος τον προηγούμενο Νοέμβριο εντάχθηκε στο επιτελείο του Στραματσόνι, θα αρχίσει προετοιμασία με τη Σπάρτα Ρότερνταμ, αλλά με απώτερο στόχο να πάρει δίπλωμα προπονητή...

"Για να είμαι ειλικρινής, πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου όταν θα πλησίαζα τα 34 ή άντε τα 36. Οπότε, φίλε, θα έχει πλάκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο! Πάντα έλεγα ότι θέλω να σταματήσω στη Σπάρτα Ρότερμανταμ. Είναι η ομάδα μου, έχω συναισθήματα για τους ανθρώπους, εδώ. Θα ήταν ιδανικό για κάποιον σαν και μένα, που γεννήθηκαν κοντά στην έδρα της" ανέφερε ο Μέντες στην ιστοσελίδα "soccernews.nl".

Έπειτα, εξήγησε γιατί δεν έμεινε στην Αθήνα: "Στον Παναθηναϊκό, λόγω των συνθηκών, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω μαθήματα προπονητικής. Γιατί θα έπρεπε να είμαι συνέχεια στην Ολλανδία. Τώρα, στη Σπάρτα μου επιτρέπουν να αρχίσω ως ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα να αρχίσω την προπονητική. Είναι ο τέλειος συνδυασμός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ