ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένουν οι λεπτομέρειες για Αλφάρο και Παναθηναϊκό

Μένουν οι λεπτομέρειες για Αλφάρο και Παναθηναϊκό

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο προπονήθηκε και το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της Μαγιόρκα και αναμένει την ειδοποίηση του ατζέντη του ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σε συνεχή επικοινωνία με τον ατζέντη του Αλεχάντρο Αλφάρο βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να καταλήξουν στους τελικούς όρους της συμφωνίας.

Τα σημαντικότερα ζητήματα έχουν διευθετηθεί, ωστόσο απομένει η ρύθμιση των λεπτομερειών ώστε ο Ισπανός επιθετικός να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Προς το παρόν, οι δύο άντρες ανταλλάσσουν e-mail και επικρατεί η αισιοδοξία ότι στη διάρκεια της Κυριακής οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Στο μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλφάρο γυμνάστηκε στο προπονητικό κέντρο της Μαγιόρκα, κάτι που θα συμβεί και το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας, διότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα παραχωρηθεί επειδή η διοίκηση δεν μπορεί να καλύψει τις απολαβές του.

Συνομιλώντας με Ισπανούς δημοσιογράφους, ο Αλφάρο επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σημείωσε όμως ότι ακόμα δεν έχει ειδοποιηθεί από τον μάνατζερ του για να μεταβεί στην Ελλάδα.

Στο διάστημα που απομένει μέχρι την έλευση του στη χώρα μας, ο Αλφάρο συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει επικοινωνήσει με συμπατριώτες του οι οποίοι έχουν εμπειρία από τη Superleague.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη, δεν αποκλείεται να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα δύο παιχνίδια με τη Μίντιλαντ, όπως είχε επιλεγεί με τον Μπούι πριν τη Σταντάρ Λιέγης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ