ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στην Ντόρτμουντ ο Κιρχ

Μένει στην Ντόρτμουντ ο Κιρχ

Η περίπτωση του Όλιβερ Κιρχ δεν θα προχωρήσει για τον Παναθηναϊκό καθώς η Ντόρτμουντ του έκανε καλύτερη πρόταση για να ανανεώσει και αυτός είπε το "ναι". Πιθανότατα την Δευτέρα οι ανακοινώσεις.

Ούτε λίγες ώρες δεν έμεινε τελικά στην επικαιρότητα το όνομα του Όλιβερ Κιρχ για τον Παναθηναϊκό καθώς ο 31χρονος Γερμανός όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Γερμανία συμφώνησε με την νέα πρόταση ανανέωσης της Ντόρτμουντ.

Οι Γερμανοί στην αρχή είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης για έναν χρόνο στον Κιρχ ο οποίος είχε απαντήσει αρνητικά, επανήλθαν όμως και του πρόσφεραν συμβόλαιο δυο ετών με τον Γερμανό να λέει το "ναι" και τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Δευτέρα να ανακοινώνεται η συμφωνία με την Ντόρτμουντ.

Στο τριφύλλι μάλιστα προόριζαν τον Κιρχ για εξάρι και όχι για δεξί μπακ παρά το γεγονός ότι κάλλιστα καλύπτει και τις δυο θέσεις ενώ οι επαφές είχαν προχωρήσει τόσο ώστε οι δυο πλευρές να έχουν μιλήσει μέχρι και για χρήματα αλλά και για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου αλλά τελικά το θέμα δεν θα προχωρήσει.

Παρά μόνο αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο Κιρχ τα "σπάσει" ξανά με τους ιθύνοντες του Γερμανικού συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ