ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει ο Σισοκό, φεύγει ο Γράμμος

Μένει ο Σισοκό, φεύγει ο Γράμμος
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραίμ Σισοκό δεν κλήθηκε στην 23άδα της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα και θα ενισχύσει την προσπάθεια των πράσινων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Την ίδια ώρα ο γυμναστής της πρώτης ομάδας και των Νέων του Παναθηναϊκού Γιάννης Γράμμος αποχωρεί από το Τριφύλλι και οι πράσινοι είναι σε αναζήτηση νέου γυμναστή.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό από την ανακοίνωση της τελικής 23άδας της Ακτής Ελεφαντοστού καθώς ο Ιμπραίμ Σισοκό δεν βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του Σαμπρί Λαμουσί και έτσι το Τριφύλλι δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιβοριανού άσου για ένα μήνα και πλέον.

Αντίθετα ο Σισοκό θα παραμείνει στην Παιανία και θα βοηθήσει τους πράσινους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας μετέχοντας κανονικά στην ομάδα μέχρι τέλος της φετινής σεζόν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού που βλέπει ότι μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Σισοκό σε όλα τα ματς από εδώ και στο εξής και δεν θα απουσιάσει από κανένα. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι μόνο αν τραυματιστεί κάποιος από τους 23 επιλαχόντες και κληθεί να τον αντικαταστήσει εσπευσμένα ο άσος του Τριφυλλιού.

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Γράμμος

Την ίδια ώρα την τελευταία του προπόνηση ως γυμναστής του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα (31/12) ο Γιάννης Γράμμος. Ο νεαρός γυμναστής έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομοσπονδία του Κατάρ που θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022 να τους βοηθήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με ότι αφορά την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Ο Γράμμος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομοσπονδία του Κατάρ και αρχικά ήταν να αποχωρήσει στα μέσα Νοέμβρη. Από τη στιγμή που είχαμε τις εξελίξεις με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στο Τριφύλλι ο νεαρός γυμναστής παρέμεινε στην ομάδα ώστε να βοηθήσει τους πράσινους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά από τις αρχές Γενάρη θα πρέπει να μεταβεί στο Κατάρ. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση γυμναστή που θα καλύψει το κενό του, ακόμα δεν τον έχουν βρει, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες αλλά είναι επιτακτική η συνεργασία με έναν έμπειρο γυμναστή που θα πλαισιώσει τους Ρότσα και Βονόρτα στο τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού. .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ