ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στα πιτς ο Πέτριτς

Μένει στα πιτς ο Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν υπολογίζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ενώ, προληπτικά έκανε θεραπεία ο Τάσος Λαγός.

Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (24/5) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", χωρίς να υπολογίζει στον Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης επιθετικός υποβλήθηκε εκ νέου σε θεραπεία και δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς, ενώ, πλέον, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος είναι από τους πιο επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και προφυλάχτηκε εν όψει της συνέχειας. Όσο για τον Διαμαντή Χουχούμη, συνέχισε και αυτός το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (21/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, εξάσκηση στα τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (22/5) στις 10:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ