ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μειώνονται οι πιθανότητες για Ζέκα

Μειώνονται οι πιθανότητες για Ζέκα
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη(14/8), οπότε πλέον μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Εξαιρετικά δύσκολο είναι πλέον ο Ζέκα να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος μέσος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, καθώς το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού δεν θέλει να ρισκάρει τον τραυματισμό του.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζέκα, ωστόσο αυτή την στιγμή φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και ο αρχηγός των Πράσινων ν' αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, με την πρωινή προπόνηση να αφιερώνεται σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα το βάρος θα πέσει στην τακτική.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς με την Ελπίδων, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Καρέλη και Λαγό, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Πέμπτη στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ