ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλη η ζήτηση για τις σουίτες του "Απόστολος Νικολαΐδης"

Μεγάλη η ζήτηση για τις σουίτες του "Απόστολος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τους 25 έχουν φτάσει οι ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση των σουιτών στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μην μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους.

Ενδεικτικό της δυναμικής που θα προσδώσουν οι σουίτες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" αποτελεί η ζήτηση που υπάρχει για την ενοικίαση τους, πριν καν την τοποθέτηση τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι έχουν αγγίξει τους 25, με ορισμένους να έχουν ήδη προχωρήσει στις σχετικές ανταλλαγές στοιχείων με το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ.

Σε πρώτη φάση, η ζήτηση δεν μπορεί να καλυφθεί, αφού οι σουίτες που θα τοποθετηθούν στην κεντρική εξέδρα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αριθμούνται στις 14. Οπότε, αρκετοί δεν θα ικανοποιηθούν και θα περιμένουν την ανέγερση των δύο πυργίσκων στις θύρες 8 και 12.

Μεγάλη η ζήτηση για τις σουίτες του "Απόστολος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αξιοσημείωτα είναι και τα έσοδα που θα προκύψουν για την ΠΑΕ, εφόσον κάθε σουίτα παραχωρείται έναντι 150.000 ευρώ με ορίζοντα διετίας. Μόνο από την αρχική κατασκευή θα εισπραχθούν 2,1 εκατομμύρια ευρώ, που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη του κόστους των εργασιών.

Καθίσταται σαφές πως η ολοκλήρωση της ανακαίνισης θα αυξήσει κατακόρυφα τα χρήματα που θα αποδίδει η χωρητικότητα του γηπέδου, ενώ ως άμεση συνέπεια, περισσότερες εισπράξεις θα καταλήξουν και στον Ερασιτέχνη.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ