ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την ίδια συνταγή

Με την ίδια συνταγή

Ίδια ενδεκάδα με την πρωινή προπόνηση δοκίμασε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ, ο οποίος δείχνει να έχει καταλήξει στα πρόσωπα και στην τακτική ενόψει Τούμπας.

Συνέχεια στην πρωινή πρόβα ενδεκάδας έδωσε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ. Στο 15λεπτο δίτερμα, ο Ισπανός προπονητής χρησιμοποίησε με τους βασικούς τους ίδιους έντεκα και έδειξε ότι στο μυαλό του, έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Τερματοφύλακας ήταν ο Καρνέζης, στόπερ οι Μπουμσόνγκ και Πίντο, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Χουχούμης, αμυντικός μέσος ο Σο, δεξιά και αριστερά του οι Ζέκα και Μαρίνος αντίστοιχα, δεξί εξτρέμ ο Σισοκό, αριστερό ο Εσπάρθα και στην κορυφή της επίθεσης ο Φιγκερόα.

Αλλάζει την τακτική

Καταρχάς, διατήρησε τη διάταξη 4-3-3 με ανάποδο τρίγωνο στη μεσαία γραμμή, με έναν αμυντικό χαφ και δύο κεντρικούς μέσους. Η επιλογή του αποσκοπεί στο να πιέσει την πρώτη πάσα και να μεταφέρει την πίεση στην περιοχή του αντιπάλου.

Θεωρεί πως με δύο γρήγορους μέσους με αντοχές, όπως οι Μαρίνος και Ζέκα, δεν θα επιτρέψει στους τεχνίτες μεν, αλλά αργούς δε (με εξαίρεση τον Κάτσε) μέσους του ΠΑΟΚ, να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Ακόμα, η παρουσία των Εσπάρθα και Σισοκό στα άκρα της επίθεσης εγγυάται τρεξίματα και πρέσινγκ στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο Φάμπρι γνωρίζει ότι εφόσον αφήσει τον ΠΑΟΚ να κερδίσει μέτρα και να κυριαρχήσει, διαθέτει ικανούς μεσοεπιθετικούς ώστε να δημιουργήσει ρήγματα στην ούτως ή άλλως, ασταθή άμυνα του Παναθηναϊκού. Για αυτό, θα επιχειρήσει να τον εξουδετερώσει χτυπώντας στον ψηλά και όχι περιμένοντας στην άμυνα.

Η απογευματινή προπόνηση

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τοτσέ και Κουίνσι, ενώ ο Λαγός απουσίασε λόγω ίωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ