ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την ελευθέρας από την Αλκμάαρ στην Αθήνα ο Φάλκενμπεργκ

Με την ελευθέρας από την Αλκμάαρ στην Αθήνα ο Φάλκενμπεργκ
Φάλκενμπεργκ

Ο Έρικ Φάλκενμπεργκ θα βρίσκεται την Τετάρτη (26/6) στις 4.20μ.μ. στην Αθήνα έχοντας στα χέρια του την ελευθέρας του από την Αλκμάαρ ενόψει των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη το μεσημέρι με την ελευθέρας στα χέρια του από την Αλκμάαρ θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Έρικ Φάλκενμπεργκ.

Ο Ολλανδός άσος θα βρίσκεται στην χώρα μας στις 4.20μ.μ. με πτήση από το Άμστερνταμ και θα έχει μαζί του την ελευθέρας από την ΑΖ που θα του δίνει το δικαίωμα να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών καθώς ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Οι πράσινοι μετά από επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα με τον αντίστοιχο της Αλκμάαρ και μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων έχουν εξασφαλίσει πως σε περίπτωση που θα υπάρξει οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό αντίτιμο για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε γράψει το Τριφύλλι δίνει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης ενώ στην συμφωνία θα εμπλακεί τελικά και ο νεαρός Παντελής Χατζηδιάκος με τους πράσινους να μην ζητάνε λεφτά, τα τροφεία, σε περίπτωση που η Αλκμάαρ κάνει επαγγελματία τον νεαρό άσο τον επόμενο χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ