ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με "Σίφο" και Στιλ στο Αίγιο ο Παναθηναϊκός

Με "Σίφο" και Στιλ στο Αίγιο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο το τρίτο του φιλικό αντιμετωπίζοντας στο Αίγιο την ομάδα του Παναιγιάλειου και ο Αναστασίου θα έχει μαζί του τόσο τον Σίλντενφελντ όσο και τον Στιλ.

Με τον Γκόρντον Σίλντενφέλντ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό αλλά και τον Λουκ Στιλ στην αποστολή θα ταξιδέψει στο Αίγιο το Σάββατο το τριφύλλι για το φιλικό με τον Παναιγιάλειο.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των Μπαϊράμι και Πράνιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και τον Σταματάκη. Με τον νεαρό άσο να έχει επανέλθει πλήρως καθώς παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά έχει επιλεχθεί να μην παίξει σε κάποιο φιλικό πλην συμπληρωθούν έξι μήνες από την εγχείρηση χιαστών που είχε υποβληθεί στα τέλη Ιανουαρίου. Μάλιστα οι τρεις πράσινοι που έμειναν εκτός θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο το μεσημέρι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από την προπόνηση των πράσινων ανέφερε:

"Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις 2 εναντίον 5, ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Οι Μπαϊράμι και Πράνιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο όπως επίσης και ο Σταματάκης. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν αύριο ώρα 16:00 για το Αίγιο".

Ενημέρωση για Σταντάρ

Ο Γιάννης Αναστασίου πριν την έναρξη της προπόνησης ενημέρωσε τους πράσινους που φυσικά γνώριζαν ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Σταντάρ Λιέγης λέγοντας μεταξύ άλλων: "Πέσαμε με την Σταντάρ Λιέγης, κάτι που γνωρίζεται οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Είχαμε μελετήσει όλους τους αντιπάλους από πριν και τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα για τον αντίπαλο μας".

Χαιρέτησε ο Ταμπάκης

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και γυμνάστηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη μαζί με τους Στιλ, Κοτσόλη και Κότσαρη αλλά αυτή ήταν η τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου.

Ο Ταμπάκης μετά το τέλος του προγράμματος χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό τιμ των πράσινων και το Σάββατο θα ταξιδέψει για το Πήλιο όπου προετοιμάζεται η Νίκη για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ