ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με νέα πρόσωπα για το τρίποντο

Με νέα πρόσωπα για το τρίποντο
Τοτσέ INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο... γούρικο γήπεδο της Λιβαδειάς, με τον Φερέιρα να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές.

Μία νίκη έχει ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή είναι στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Superleague.

Από τότε μετρά δυο ισοπαλίες και μία ήττα, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 13η θέση του πρωταθλήματος (οι πράσινοι ξεκίνησαν τη σεζόν με -2 βαθμούς).

Την Δευτέρα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην γούρικη Λιβαδειά για να υποδεχθεί τον... Ατρόμητο, μιας και το ΟΑΚΑ είναι ρεζερβέ για την συναυλία του Φοίβου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να μην έκρυβε εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, το ίδιο ωστόσο δεν θα συμβεί και στη βασική ενδεκάδα των πράσινων.

Όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος ετοιμάζει αλλαγές με τους Πίντο, Μαρίνο, Μαυρία και Τοτσέ να διεκδικούν μία θέση στο βασικό σχήμα.

Για πρώτη φορά φέτος είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε τον Παναθηναϊκό με δυο επιθετικούς (Τοτσέ, Φορναρόλι), κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ξανά ο Φερέιρα.

Από την άλλη πλευρά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν κρύβει εκπλήξεις, αφού η συνταγή είναι επιτυχημένη και έχει φέρει τον Ατρόμητο στην 5η θέση με 7 πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Σκέφτεται δάνειο ο Αλαφούζος , Αλαφούζος: "Συνεχίζουμε τον μακρύ και δύσκολο δρόμο", Σε δυο βδομάδες έτοιμος ο Σο, Τα ονόματα του ανασχηματισμού

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ