ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κλέιτον στην Αρένα

Με Κλέιτον στην Αρένα
Κλέιτον INTIME SPORTS

Στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον, που δεν αποκλείεται να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής. Αφιέρωμα της UEFA στο Σωτήρη Νίνη

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Παναθηναικού ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA (17:15 NS2).

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Βραζιλιάνο μέσο Σίλβα Κλέιτον, που φαίνεται πως έχει κερδίσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα σε αντίθεση με τον Λουίθ Γκαρθία που για ακόμα ένα ματς έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα οι απουσίες είναι γνωστές. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνη δεν είναι στη διάθεση του.

Οι δύο πρώτοι συνέχισαν σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα και θα περιμένουν την επόμενη εβδομάδα για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Μαζί τους γυμνάστηκε και ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Πλεσί, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή των πράσινων:

Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Μαυρίας, Κλέιτον, Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Πετρόπουλος και Σισέ.

"Από μπολ-μπόι... ήρωας ο Νίνης"

Μεγάλο αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη φιλοξένησε η ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας της ΟΥΕΦΑ. "Δεν αποκαλύπτω τις αδυναμίες μου" τόνισε ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία περιγράφει αναλυτικά τη ζωή του Σωτήρη Νίνη και παράλληλα έχει δηλώσεις του νεαρού μέσου. Αρχικά, ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως: " Ποδοσφαιριστής της ομάδας. Μου αρέσει το ίδιο να δίνω μία ασίστ για το νικητήριο γκολ, όσο το να σκοράρω. Έχω τις αδυναμίες μου, αλλά δεν τις αποκαλύπτω. Δουλεύω σκληρά για να τις διορθώσω".

Ακολούθως, αναφέρεται στα μεταγραφικά σενάρια: "Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για εμένα και με έχουν στο στόχαστρο τους. Έχω ζήσει αρκετό καιρό με τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά αυτό δεν έχω αφήσει να απασχολεί το μυαλό μου".

Ο προπονητής του μάλιστα, Ζεζουάλντο Φερέιρα είπε: "Ο Νίνης έχει μεγάλες ικανότητες. Αν συνεχίσει να δουλεύει και να προοδεύει σίγουρα θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο για την θέση του στο γήπεδο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα παίζει στα πλάγια ή ως παίκτης πίσω από τους επιθετικούς".

Από την πλευρά του ο Γκοβού σχολίασε: "Έχει πολύ ενέργεια και μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς ή στα φτερά. Έχει καλή τεχνική, σουτ και με τα δύο πόδια και ξέρω ότι θέλει να παίζει ως Νο10. Είναι ένας ολοκληρωμένος μεσοεπιθετικός". Όσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αυτός αρκέστηκε να τον χαρακτηρίσει: "Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ