ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Καρνέζη και Κουίνσι στο Περιστέρι

Με Καρνέζη και Κουίνσι στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι έκανε δοκιμή με επιστροφή των Κουίνσι και Καρνέζη στο αρχικό σχήμα και δούλεψε πάρα πολύ στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του αγώνα.

Έντονο άρωμα Φάμπρι είχε το δίτερμα στην προπόνηση της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς και στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του σε δεύτερο χρόνο.

Παρενέβαινε αρκετά όταν υπήρχε λάθος επιλογή στην πάσα, ζητούσε σουτ από μακρινή απόσταση και αρκετές βαθιές μπαλιές από την άμυνα, στην επίθεση.

Η εστίαση του αφορούσε στο τι έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του όταν μία φάση έληγε και η μπάλα γινόταν διεκδικήσιμη. Ο Φάμπρι έχει διαπιστώσει ότι καθυστερούν να κινηθούν, με αποτέλεσμα να αφήνουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο, είτε πρόκειται για επίθεση, είτε για άμυνα.

Στο μεταξύ, έδειξε και ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου συγκριτικά με το ματς με τον Πλατανιά, σκέφτεται δύο αλλαγές, ενώ θα επιμείνει στο σύστημα 4-2-3-1.

Η πρώτη αφορά την επάνοδο του Καρνέζη αντί του Καπίνο στην εστία και η δεύτερη η χρησιμοποίηση του Κουίνσι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στη θέση του Μαυρια. Οι υπόλοιποι εννιά ήταν οι ίδιοι, δηλαδή οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα και Τοτσέ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρές εστίες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ολοκλήρωσαν με ταχύτητες.

Ο Χουχούμης έκανε θεραπεία, ο Πίντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Φορναρόλι ήταν απόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ