ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με απουσίες κόντρα στην Βέροια

Με απουσίες κόντρα στην Βέροια
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Βέροια, με τον Γιάννη Βονόρτα να αφήνει εκτός αποστολής τους Φουρλάνο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Στεϊταρίδη

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "πρασίνων" Γιάννης Βονόρτας είδε το Σάββατο τέσσερις ποδοσφαιριστές του να μη προπονούνται και να αποκλείονται από την αποστολή.

Δεν προπονήθηκαν ο Φουρλάνος λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού και οι Κουίνσι, Φορναρόλι λόγω ενοχλήσεων αμφότεροι στο δικέφαλο του δεξιού τους ποδιού.

Το ίδιο συνέβη και με τον Σεϊταρίδη λόγω σφιξίματος στην αριστερή γάμπα. Παράλληλα θεραπεία έκαναν οι Ζέκα και Μαυρίας, ενώ με ειδική άδεια απουσίασε ο Μαρίνος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοινώθηκε 19μελής αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Εκτός έμειναν οι: Ταμπάκης, Καρνέζης, Μαυρίας, Κουίνσι, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Πίντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ