ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Βλαχοδήμο κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Με Βλαχοδήμο κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής (31/1) με τον Πλατανιά. Εκτός οι Μπεργκ, Μαμούτε, Κουτρουμπής και Σάντσεθ.

Το δελτίο του Βλαχοδήμου εκδόθηκε το Σάββατο το πρωί και από την στιγμή που ήταν διαθέσιμος ο Αντρέα Στραματσόνι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Μια ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Έλληνας άσος.

Αυτή είναι η πρώτη παρουσία του Βλαχοδήμου με το τριφύλλι καθώς την Παρασκευή ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο του από τώρα με τους πράσινους να πηγαίνουν σε δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά καθώς δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κουτρουμπή αλλά και τους τραυματίες Μπεργκ, Μαμούτε και Σάντσεθ με τον Ισπανό μάλιστα να επιστρέφει από την Ισπανία και να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο.

Φυσικά εκτός έμεινε και ο Ροντρίγκο Μολέντο αλλά και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Επίσης εκτός αποστολής είναι οι Κότσαρης, Βέμερ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Μπούρμπος, Δώνης, Αναγνωστόπουλος, Λάμπρου και Αγγελόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τoν Πλατανιά (31/01/2016 - 17:15 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μπεργκ, Μαμούτε και Σάντσεθ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων για την 20η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς. Αντιθέτως, ο Κουτρουμπής είναι τιμωρημένος".

Τα νούμερα που επέλεξαν οι Μολέντο, Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Εν τω μεταξύ έγιναν γνωστά τα νούμερα με τα οποία θα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό οι Ροντρίγκο Μολέντο και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει επιλέξει το "31" ενώ ο νεαρός κίπερ θα αγωνίζεται με το μεγαλύτερο νούμερο που έχουν οι παίκτες του τριφυλλιού στη φανέλα καθώς πήρε το "99".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ