ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Βέμερ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ατρόμητο

Με Βέμερ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ μετέχει για πρώτη φορά σε πράσινη αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος ενώ ο Ρούτερ θα έχει κανονικά στην διάθεση του και τον Σάντσεθ.

Με τον Γενς Βέμερ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος σε αποστολή των πράσινων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Ο Στιβ Ρούτερ στην 20άδα που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε και τον Χρήστο Δώνη ενώ θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Σέρχιο Σάντσεθ παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός την Πέμπτη ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Ρούτερ, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους πράσινους στο Περιστέρι έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη αλλά και τους τραυματίες Τελάντερ, Λαγό, Κλωναρίδη, Μπούρμπο και Εσιέν. Επίσης εκτός έμειναν και οι Κότσαρης, Χουχούμης και Αγγελόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες, τελειώματα και παιχνίδι.

Λαγός, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά και ο Μπούρμπος ακολούθησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για την δέκατη αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Στιβ Ρούτερ βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ και Καλτσάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ