ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους... "κομμένους" και ο Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό

Με τους... "κομμένους" και ο Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε το Σάββατο με το γκρουπ των "κομμένων" στον Παναθηναϊκό και πήρε και αυτός το μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν.

Η έλευση του Τζαντομένικο Μέστο σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή ότι θα βάλει στο... περιθώριο τον Νίκο Μαρινάκη ο οποίος ήταν το βασικό δεξί μπακ των πράσινων έως τώρα στη σεζόν λόγω και της μη χρησιμοποίησης έως τώρα του Γενς Βέμερ λόγω των τραυματισμών του αλλά και της κακής του παρουσίας σε κάποια ματς στην αρχή της σεζόν. Ο Αντρέα Στραματσόνι όμως πιστεύει περισσότερο στον Γερμανό ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Μέστο ο οποίος όταν βρεθεί σε φουλ κατάσταση θα λογίζεται ως βασικός.

Ο Νίκος Μαρινάκης, λοιπόν, έλαβε το μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται από το Σάββατο (2/1) κιόλας. Ο Μέστο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ιταλός τεχνικός έστειλε τον Μαρινάκη να προπονηθεί με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται, τους "κομμένους" και πολύ δύσκολα από εδώ και στο εξής θα αλλάξει κάτι. Ο 39χρονος προπονητής άλλωστε ήταν κάθετος, θέλει δυο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και στην θέση του δεξιού μπακ υπολογίζονται πλέον οι Μέστο, Βέμερ.

Ο νεαρός αμυντικός το Σάββατο πλαισίωσε και αυτός το γκρουπ των Μπούρμπου, Δώνη, Σταματάκη, Αναγνωστόπουλου, Νίνη, Τριανταφυλλόπουλου και Αγγελόπουλου και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Βονόρτα. Έτσι πλέον οι "κομμένοι" είναι οχτώ εκ των οποίων οι επτά προέρχονται από την ακαδημία των πράσινων.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μαρινάκη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το καλοκαίρι και άρα ήδη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ενώ αν από τον Παναθηναϊκό θελήσουν να τον δώσουν ως δανεικό και όχι να τον αφήσουν ελεύθερο θα πρέπει πρώτα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και εν συνεχεία να προβούν στον δανεισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ