ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το "13" ο Λέτο

Με το "13" ο Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να δηλωθεί με το νούμερο 13, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2003. Δείτε το backstage βίντεο από την άφιξη του Αργεντινού.

Σε μία συμβολική απόφαση προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με αφορμή την άφιξη του Σεμπαστιάν Λέτο. Αμέσως μόλις ανακοινωθεί η μεταγραφή, ο Αργεντινός πρέπει να δηλωθεί στο ρόστερ και να λάβει νούμερο, με το "11" που είχε στην προηγούμενη παρουσία του να είναι καπαρωμένο από τον Γενς Βέμερ.

Στον Λέτο προτάθηκε να φορέσει το νούμερο "13", το οποίο είχε αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2003, προς τιμήν της Θύρας 13. Έκτοτε, παραμένει ανενεργό και κανένας ποδοσφαιριστής δεν τον είχε φορέσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος κάτοχος του, ο Στέφανος Κοτσόλης, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό.

Προφανώς, πρόκειται για μία κίνηση με συμβολισμούς, λόγω και του κλεισίματος της Θύρας 13 από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube, το backstage βίντεο από την άφιξη του Σεμπαστιάν Λέτο στην Αθήνα. Το βίντεο ακολουθεί τον Σέμπα από το πρώτο λεπτό που εξήλθε από το αεροπλάνο μέχρι την αποχώρηση του από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ