ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τις ευλογίες του Ρότσα ο Αλί στον Παναθηναϊκό

Με τις ευλογίες του Ρότσα ο Αλί στον Παναθηναϊκό
Ρότσα INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα βρέθηκε την Τρίτη στις προπονήσεις της U20 του Παναθηναϊκού για να δει και ο ίδιος από κοντά τον 17χρονο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο Μουνιός.

Από την Δευτέρα το βράδυ το Sport24.GR σας ενημέρωσε για την άφιξη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από το Περού για να δοκιμαστεί στην U20 του Παναθηναϊκού.

Συγκεντρώνοντας κάποια παραπάνω στοιχεία το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 17χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1998) έχει έρθει να δοκιμαστεί στους πράσινους με τις ευλογίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Μάλιστα ο Αργεντινός πρώην προπονητής ο οποίος εδώ και ένα δυο μήνες έχει αναλάβει καθήκοντά σκάουτερ στο τριφύλλι την Τρίτη βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" για να δει από κοντά τον νεαρό άσο να προπονείται με την ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο Μουνιός όπως είναι το πλήρες του όνομα αγωνιζόταν στην Σαν Μάρτιν του Περού και φυσικά έπαιζε μέχρι τώρα στην αντίστοιχη ομάδα των Νέων. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει στο Κορωπί για τουλάχιστον δυο εβδομάδες προκειμένου στο τριφύλλι να αποκτήσουν ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες του με τα πρώτα στοιχεία να είναι ικανοποιητικά.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ρότσα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παράλληλα με την δουλειά του να ψάχνει παίκτες για την πρώτη ομάδα δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί και για νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να έρχονται να δοκιμάζονται στην ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ