ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Στιλ αλλά χωρίς Πέτριτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με Στιλ αλλά χωρίς Πέτριτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα. Αλλαγές, ευκαιρίες και νέα πρόσωπα στο ματς με τους "Φαίακες" από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Το όνομα του Μλάντεν Πέτριτς προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της προετοιμασίας των πράσινων για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/12) με την Κέρκυρα. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τους κλινήρης την Δευτέρα, Αμπέντ, Κλωναρίδης, Κότσαρης να βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά να μην προπονούνται, πλην του Στιλ, και μέτρησε έξι σίγουρες απουσίες ενόψει του αγώνα με τους "Φαίακες". Αυτό γιατί οι Κότσαρης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Πέτριτς, Τελάντερ και Αμπέντ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν μετείχαν στην προπόνηση.

Ο 39χρονος τεχνικός είχε μαζί του στο πρόγραμμα και τον Στέφανο Ευαγγέλου, τον νεαρό στόπερ της U20, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει και την αποστολή των πράσινων για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην Κέρκυρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Με προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία τους για τοεκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Κότσαρης και Κλωναρίδης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Αμπέντ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 3:30 το μεσημέρι".

Αλλαγές, ευκαιρίες και νέα πρόσωπα

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτος από τον όμιλο του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα στον Αντρέα Στραματσόνι για πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πράσινων, για ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ αλλά και για παρουσία νέων προσώπων στην ενδεκάδα.

Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη και μετά την ανακοίνωση της πράσινης αποστολής αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια από τις ασκήσεις τακτικής που έκανε την Τρίτη (15/12) στην ίδια ενδεκάδα είχε τους Μπούρμπο, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Λαγό, Λουντ, Νίνη, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Καρέλη. Φυσικά δεν αποκλείεται αυτή να ήταν απλώς μια δοκιμή καθώς για παράδειγμα η παρουσία των Πράνιτς, Καρέλη ίσως είχε να κάνει και με τις απουσίες που υπήρχαν στην προπόνηση.

Είδαν την προπόνηση Φύσσας, Βόκολος

Στο Κορωπί βρέθηκε πλην του Λεωνίδα Βόκολου και ο Τάκης Φύσσας. Οι δυο τους είδαν όλη την προπόνηση ενώ είχαν συνομιλία με το τεχνικό επιτελείο και φυσικά κάποιους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ