ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ρέις και Οδυσσέα Βλαχοδήμο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να διατηρήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και να χρησιμοποιήσει τον Ρέις αντί του Λουντ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα.

Τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ρέις αντί των Στιλ και Λουντ αποφάσισε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 48χρονος τεχνικός παρατάσσει τους πράσινους με ένα 4-4-2 με την ενδεκάδα να είναι η εξής: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να είναι οι Μολέντο, Κουτρουμπής.

Στη μεσαία γραμμή τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα, Ρέις με τον Βιγιαφάνιες να παίζει δεξιά και τον Εμποκού αριστερά ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι οι Κλωναρίδης, Μπεργκ.

Δεν αποκλείεται το σύστημα να αλλάζει και σε 4-2-3-1 με έναν εκ των Εμποκού ή Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μπεργκ και τον Κλωναρίδη στα άκρα.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι: Στιλ, Λουντ, Μαρινάκης, Μέστο, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Και εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Χουχούμης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ