ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ΟΦΗ και Ατρόμητο εκτίει ο Μπούρμπος

Με ΟΦΗ και Ατρόμητο εκτίει ο Μπούρμπος
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μπούρμπος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα εκτίσει την ποινή του στα δυο εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Χρήστος Μπούρμπος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο δεξιοπόδαρος μπακ θα έπρεπε να χάσει δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι θα βρουν μπροστά τους τον ΟΦΗ (εκτός έδρας), τον Ολυμπιακό (εντός έδρας), τον Ατρόμητο (εκτός έδρας) και τον ΠΑΟΚ (εντός έδρας). Από το τεχνικό τιμ πήραν την απόφαση ο Μπούρμπος να λείψει από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Ατρόμητο και να είναι διαθέσιμος για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Κρήτης μάλιστα ο Μπούρμπος είναι ο δεύτερος πράσινος που θα λείψει καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Μάλιστα με την απουσία του Έλληνα στόπερ θα σπάσει και το σερί των συνεχόμενων αγώνων δίπλα στον Σίλντενφελντ με τους δυο ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται μαζί σε οκτώ ματς από τότε που αποκτήθηκε ο Ταυλαρίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ