ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολέντο και απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με Μολέντο και απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπεργκ και Μολέντο μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με τον Βραζιλιάνο στόπερ να υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα (4/4) ο Αντρέα Στραματσόνι. Σε μια προπόνηση όπου ο Ιταλός προπονητής είχε ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Από την μία οι Μπεργκ και Μολέντο μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα με τον δεύτερο να υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Μπεργκ εάν ο Σουηδός δεν είχε δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οκτώ ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν μόνοι τους, ενώ ένας ακόμα απουσίασε. Συγκεκριμένα, ο Κουτρουμπής δεν πήγε στο Κορωπί λόγω ίωσης, ενώ οι Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Εβαντζελίστα και Λέτο έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης οι πράσινοι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθησε «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ