ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουλιμπαλί, Εμ'Ποκού, Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα

Με Κουλιμπαλί, Εμ'Ποκού, Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, όσο και ο Πολ-Ζοσέ Εμ'Ποκού συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των πράσινων που θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Παρασκευής στα Γιάννινα. Επιβράβευση για Πίσπα που συμπεριλήφθηκε στην 20άδα.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του αγώνα που ταξίδεψε στα Χανιά θα ταξιδέψει την Παρασκευή στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε από την Πέμπτη (2/2) την 20άδα καθώς την Παρασκευή το τριφύλλι θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι για τα Ιωάννινα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με μια προπόνηση εκεί.

Ο 48χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 20άδα τους Κουλιμπαλί, Εμ'Ποκού και Κλωναρίδη έχοντας τρεις λύσεις παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά άφησε εκτός τον Ρινάλντι αλλά και τον Μπουμάλ που ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις μετά το ματς με τον Κισσαμικό και την Πέμπτη έκανε θεραπεία.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Λέτο που δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Κουρμπέλης που μετά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό, Κισσαμικό χάνει και αυτό των Ιωαννίνων προκειμένου να είναι σε θέση να παίξει στο Κύπελλο με τον Αστέρα την Τετάρτη (8/2).

Αντίθετα ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιβράβευσε τον Σωτήρη Πίσπα για την παρουσία του στο ματς με τον Κισσαμικό καθώς τον συμπεριέλαβε στην 20άδα για το παιχνίδι της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση των πράσινων ανέφερε:

"Την τελευταία προπόνηση του στο «Γ. Καλαφάτης» έκανε ο Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα του Σαββάτου στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ. Λέτο και Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ όσοι έπαιξαν με τον Κισσαμικό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελης αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπάλι, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Εμ' Ποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ρινάλντι, Μπουμάλ, Κουρμπέλης, Μίγγος και Λέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ