ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κλωναρίδη αντί Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Με Κλωναρίδη αντί Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Με δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου θα παραταχθεί κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός καθώς οι Κουτρουμπής, Μπουμάλ είναι εκτός και οι Ταυλαρίδης, Κλωναρίδης πήραν τις θέσεις τους.

Δυο αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά σε σχέση με το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορούσε να υπολογίζει στον Κουτρουμπή ο οποίος ήταν τιμωρημένος και την θέση του πήρε ο Ταυλαρίδης ενώ άφησε στον πάγκο τον Μπουμάλ και βάζει βασικό τον Κλωναρίδη.

Το τριφύλλι θα παραταχθεί με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά θα παίξει ο Μέστο και αριστερά ο Πράνιτς ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ταυλαρίδης, Τελάντερ. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ζέκα έχοντας δίπλα του τους Εσιέν και Αμπέντ ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Καλτσά, Κλωναρίδη και Πέτριτς.

Στον πάγκο θα είναι οι Κοτσόλης, Νάνο, Λαγός, Λουντ, Εβανζελίστα, Βλαχοδήμος, Μπουμάλ και εκτός έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει διαθέσιμο στόπερ στον πάγκο και μόνο ένας αμυντικός, ο Νάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ