ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με εννιά απώλειες ο Παναθηναϊκός

Με εννιά απώλειες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι Μέστο, Εβανζελίστα αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη, ενώ ο Βιγιαφάνιες θα παίξει για πρώτη φορά στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Εννιά ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη, το Σάββατο (6/2) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Εφτά τραυματίες, οι Εβανζελίστα, Μαμούτε, Τελάντερ, Μπεργκ, Μέστο, Μπουμάλ, Σάντσεθ και δύο τιμωρημένοι, οι Κουτρουμπής και Αμπέντ.

Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο Λούκας Εβανζελίστα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Τζιαντομένικό Μέστο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον έχει προσβάλλει.

Για αυτό και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι γκολκίπερ και οι δύο παίκτες της ομάδας Νέων, Στάικος και Ευαγγέλου. Αναμφίβολα, ξεχωρίζει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα.

Την 20άδα του Στραματσόνι απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Εσιέν, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Στάικος και Ευαγγέλου.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα των παικτών είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ο Εβαντζελίστα έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έκανε θεραπεία, ενώ οι Μπεργκ, Μαμούτε, Τελάντερ και Σάντσεθ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μέστο λόγω ίωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ