ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αναπληρωματικούς εναντίον του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και περιμένει την ανταπόκριση τους.

Ένα παιχνίδι που βαθμολογικά έχει μικρή σημασία, αλλά δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους παίκτες να δείξουν την αξία τους στον προπονητή, δίνει απόψε (9/4) ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΟΚ. Η Τούμπα δεν κρίνει κάτι σημαντικό για το πρωτάθλημα, αφού οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα playoffs. Όμως, είναι μία ευκαιρία για τους αναπληρωματικούς, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η προτεραιότητα στον ημιτελικό του Κυπέλλου έχει δοθεί ξεκάθαρα με τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Έξι παίκτες έμειναν στην Αθήνα και η ενδεκάδα θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τρία νικηφόρα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το ματς της Θεσσαλονίκης είναι αδιάφορο…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν σοβαρά και διεμήνυσε πως όσοι δεν αγωνίζονται, πρέπει να του αποδείξουν πως κάνει λάθος που δεν τους χρησιμοποιεί. Όπως τόνισε, δεν θα ανεχθεί την αδιαφορία και την απάθεια και περιμένει από όσους αγωνιστούν, να δώσουν το 100% για να πάρουν τη νίκη.

ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Το σύστημα δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Ουζουνίδης είναι υπέρμαχος της διατήρησης της αγωνιστικής ταυτότητας. Οπότε, θα διατηρήσει το 4-4-2 και θα επιλέξει αρκετούς αναπληρωματικούς για την ενδεκάδα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης θα παίξουν στην άμυνα, οι Ζέκα και Ρέις θα είναι οι αμυντικοί χαφ, οι Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Κλωναρίδης, Μολίνς θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ