ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαζί Αλαφούζος - Πατέρας

Μαζί Αλαφούζος - Πατέρας

Σε εκδήλωση της Alpha Bank την προηγούμενη Παρασκευή, παρουσία προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και τραπεζικό χώρο, κάθισαν δίπλα – δίπλα ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Νικόλας Πατέρας.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για να αναφερθεί ένα γεγονός το οποίο δεν γνωστοποιήθηκε – ή αν θέλετε δεν πήρε τις “αθλητικές” διαστάσεις της - στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Διότι, όπως και να' χει, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Νικόλας Πατέρας δεν είναι μόνο δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην παναθηναϊκή κοινωνία. Είναι και δύο άνθρωποι για τους οποίους φημολογείται ότι από το προσεχές καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να συνεργάζονταιστην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν και πώς μπορεί να συμβεί αυτό, θα το δούμε μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το δεδομένο για τώρα, είναι ότι ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τα ηνία της Πράσινης ΠΑΕ. Ισως συμπτωματικά, στην ίδια εκδήλωση τηςAlpha Bank.Πάντως σίγουρα δεν κάθισαν δίπλα - δίπλα... συμπτωματικά.

Μαζί Αλαφούζος - Πατέρας

Ήταν η εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στο κτίριο της Ιονικής Τράπεζας, μιας εκ των οποίων απορρόφησε η Αlpha Bank,η οποία παρουσίασε το ιστορικό λεύκωμά της, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά, Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμμένου, μεταξύ πολλών άλλων πολιτικών, τραπεζικών και οικονομικών παραγόντων της χώρας.

Η σχέση Αλαφούζου – Πατέρα παραμένει σε καλό επίπεδο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επαναλάβει πως συζητούν τακτικά. Όπως είναι απολύτως λογικό, όχι μόνο για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, αλλά και για οικονομικής φύσης και για πολιτικά ζητήματα. Αμφότεροι, άλλωστε, με τα ναυτιλιακά και τα εφοπλιστικά ασχολούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Παναθηναϊκός μπήκε στη ζωή τους μετά τα... δεύτερα “άντα” τους.

Μαζί Αλαφούζος - Πατέρας

Αυτό που δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη, αλλά φημολογείται εντόνως στον παναθηναϊκό μικρόκοσμο είναι ότι πριν από τα Χριστούγεννα είχαν συνάντηση και πολύωρη συζήτηση με αμιγώς πράσινο χρώμα και περιεχόμενο. Ο καιρός θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Αν θα παραμείνει σε φιλικό επίπεδο ή θα εξελιχθεί ενδοπαναθηναϊκά και... μετοχικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ