ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας:"Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας"

Μαυρίας:"Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας"
INTIME SPORTS

Τελικούς χαρακτήρισε όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Χάρης Μαυρίας. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Πετρόπουλος και Καρνέζης μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στην σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη στάθηκαν στο σύνολο τους στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τους περισσότερους εξ αυτών να μιλάνε και για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα υποστήριξε πως χάρηκε ιδιαίτερα καθώς βοήθησε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Αρχικά ο Χάρης Μαυρίας τόνισε:

"Καταρχάς θεωρώ ότι η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη νίκη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε. Όπως έχω πει κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Από εκεί και πέρα χάρηκα για το γκολ αλλά και για το γεγονός ότι βοηθάω την ομάδα να πετύχει του στόχους της".

Για το γεγονός ότι μετά το γκολ του το πανηγύρισε με τον Καπίνο:
"Ναι, του το χρωστάω. Είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί. Είναι πραγματικά αδερφός μου. Είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα."

Για το γκολ:
"Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα".

Για το γεγονός ότι οι πράσινοι πέταξαν ακόμα ένα ημίχρονο:
"Στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι έγινε και σήμερα. Μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο επειδή ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη και αυτό κάνουμε."

Για τη συνέχεια:
"Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα. Σε όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας".

Σιμάο: "Δεν θα κριθεί στα ντέρμπι"
Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού Σιμάο Μάτε Τζούνιορ δήλωσε: "Είναι σημαντικό για μένα το γκολ αλλά πιο σημαντικό για την ομάδα γιατί απέκτησε αυτοπεποίθηση. Θέλαμε να κρατήσουμε την διαφορά, να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για μένα ήταν καλό που πέτυχα το πρώτο μου γκολ".

Σε ερώτηση που του έγινε για το γκολ που πέτυχε υποστήριξε ότι δεν είναι η δουλειά του λέγοντας:
"Δεν είμαι σκόρερ. Παίζω σαν αμυντικό χαφ. Αν έχω τις ευκαιρίες να σκοράρω θα προσπαθήσω να τις εκμεταλλευτώ. Ήρθα στον Παναθηναϊκό ως κεντρικός αμυντικός και στη πορεία πέρασα στα χαφ. Θέλω να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξαν πολλοί προπονητές και προσπαθώ για το καλύτερο ώστε να βελτιώνομαι και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος".

Όσο για τα τρία ντέρμπι που έρχονται δήλωσε:
"Δεν νομίζω ότι είναι κρίσιμα τα τρία ντέρμπι. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται κόντρα σε τρεις ομάδες. Στο παρελθόν είχαμε χάσει το πρωτάθλημα κόντρα σε μικρές ομάδες. Για να πω την αλήθεια δεν υπάρχει μικρή ομάδα στο πρωτάθλημα. Αν δεν δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε κάθε ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από τον πάτο της κορυφής, τον Λεβαδειακό. Ελπίζω να κερδίσουμε φυσικά και τα τρία ντέρμπι. Οι βαθμοί είναι σημαντικοί σε κάθε ματς από εδώ και πέρα".

Καρνέζης: "Σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα"

Στη σημασία της νίκης των πράσινων στάθηκε και ο Ορέστης Καρνέζης λέγοντας: «Πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η θέση του γκολκίπερ θέλει συγκέντρωση και στα 90΄ λεπτά. Απαιτεί να διαβάζεις το παιχνίδι. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο γιατί μας δίνουν μεγάλη ώθηση . Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και τους θέλουμε δίπλα μας».

Μαρίνος: "Καθαρίσαμε το ματς στο δεύτερο μέρος"
Η παρουσία των πράσινων στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή που κλείδωσε το ματς για το Τριφύλλι σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο ο οποίος είπε: «Για να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα πρέπει να περάσεις από αυτές τις έδρες. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα στη μάχη που καταβάλουμε για τον τίτλο. Στο α΄ ημίχρονο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στο β΄ ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά και πετύχαμε δύο γρήγορα τέρματα. Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε “καθαρίσαμε” ουσιαστικά το παιχνίδι. Υπολείπονται οκτώ ματς για να βγούμε πρώτοι. Το ντέρμπι θα είναι και αυτό καθοριστικό καθώς με νίκη κι αν μείνουν τα δεδομένα ως έχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε εμείς το φαβορί».

Κατσουράνης: "Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"
Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης επεσήμανε πως οι πράσινοι θα δουν κάθε ντέρμπι ξεχωριστά: "Ήταν μια σημαντική νίκη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα από όλα βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάθε ματς έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Κοιτάμε να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν εστιάζουμε συνολικά στα τρία ντέρμπι. Πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά τα υπόλοιπα. Δεν είναι καλό για την ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο αλλά δεν μένουμε εκεί. Θα βρούμε τρόπο να πάρουμε τη νίκη".

Πετρόπουλος: "Θα είναι σκληρό το ματς με τον ΠΑΟΚ"
Ο Αντώνης Πετρόπουλος τόνισε πως το γεγονός ότι οι πράσινοι βρίσκουν συνέχεια τον δρόμο προς τα δίχτυα είναι πολύ θετικό: «Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και διαφορετικά. Στα τελευταία παιχνίδια πετυχαίνουμε συνέχεια γκολ στα β΄ ημίχρονα και αυτό είναι θετικό. Τα ντέρμπι που ακολουθούν είναι σίγουρα πολύ σημαντικά. Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σκληρό και πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί μας και τα παιδιά που τραυματίστηκαν για να βοηθήσουν».

Κλέιτον: "Πάνω από όλα η ομάδα"
Την ομάδα έβαλε πάνω από όλα ο Κλέιτον σημειώνοντας: «Πάνω από όλα έχουμε την ομάδα. Πηγαίνουμε βήμα βήμα. Κοιτάμε όλα τα ματς ξεχωριστά. Ελπίζω να μαζέψουμε τους βαθμούς και να είμαστε εμείς στο τέλος στην 1 θέση».

Μπιάρσμιρ: "Αλλάξαμε πρόσωπο στο δεύτερο μέρος"
Τέλος ο Ματίας Μπιάρσμιρ υποστήριξε: "Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Μας διατηρεί στην πρώτη θέση και ενδεχομένως να δώσουμε και λίγη παραπάνω πίεση στον ΟΣΦΠ που παίζει αύριο".

"Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ αργό ρυθμό και αυτό δεν μας βοήθησε. Άλλαξε το πρόσωπο μας στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν το σημαντικό στοιχείο για τη νίκη".

"Έχουμε ακόμα 8 παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, νίκες προκειμένου να αποκτήσουμε τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ