ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάτος: "Ο Φερέιρα με θέλει... στον Παναθηναϊκό"

Μάτος: "Ο Φερέιρα με θέλει... στον Παναθηναϊκό"

Το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον θέλει στο νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά την αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, επεσήμανε ο ίδιος ο Μαρσελο Μάτος στους συμπατριώτες του, δείχνοντας ότι σύντομα θα αποχωρήσει από την Μποταφόνγκο.

Την δεδομένη επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Μαρσέλο Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μποταφόνγκο με δηλώσεις του στους συμπατριώτες του, τόνισε πως η επιθυμία του Φερέιρα να τον πάρει στον Παναθηναϊκό, δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αφού θα καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας ο ίδιος ο Μάτος μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στη διοίκηση της "Φογκάο", όπου φέρεται να έχουν πάρει απόφαση πως δεν μπορούν να κρατήσουν τον 27χρονο αμυντικό μέσο.

Με δηλώσεις του ίδιου του Μαρσέλο Μάτος, υποστήριξε τον λόγο που θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αφού ο Πορτογάλος τεχνικός του τον υπολογίζει και τον προορίζει ως βασικό αντικαταστάτη του μεγάλου Ζιλμπέρτο Σίλβα.

"Η αποχώρηση του Ζιλμπέρτο και η άφιξη του νέου προπονητή, του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος με γνωρίζει καλά, έχουν αλλάξει την κατάσταση για μένα στον Παναθηναϊκό.

Ο νέος προπονητής με θέλει. Εάν ήταν ο προηγούμενος, τότε η μεταγραφή μου στη Μποταφόγκο θα είχε ήδη ολοκληρωθεί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος αμυντικός μέσος της Μποταφόνγκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ