ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματιές σε ελεύθερους και ευκαιρίες

Ματιές σε ελεύθερους και ευκαιρίες
Βασιλακάκης INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν στενά παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι με σκοπό να κινηθούν γρήγορα για να τους κλείσουν, ενώ περιμένουν και κάποιες ευκαιρίες για τον Γενάρη.

Μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η ΠΑΕ να έχει τακτοποιήσει τα χρέη της προς τρίτους (ποδοσφαιριστές, προπονητές κτλπ) έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, που θα φέρει πολύτιμα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού κομματιού μαγειρεύουν πριν... πεινάσουν. Με αυτό θέλουμε να πούμε πως τσεκάρουν συνέχεια ποδοσφαιριστές που αποκτούν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν από τον ερχόμενο Γενάρη.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφές σε λίγους μήνες, όμως δεν αποκλείεται να γίνουν επαφές με υποψήφιους στόχος ενόψει του καλοκαιριού.

Εκτός από αυτούς που μένουν ελεύθεροι, είναι και αυτοί που είτε δεν υπολογίζονται, είτε για κάποιους λόγους έχουν τεθεί στο περιθώριο.

Παραδείγματα και για τις δυο περιπτώσεις αποτελούν οι Βασιλακάκης, Τσαμπούρης, Ιγκλέσιας, Γκάλο και άλλοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ