ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Δεν υπάρχει διέξοδος αυτή τη στιγμή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Μαραγκός μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, τη μάχη του τίτλου και την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος.

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε στη διάρκεια της Τετάρτης ο Σπύρος Μαραγκός. Ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη μίλησε στον Arena FM όπου σημείωσε πως δεν βλέπει ο ίδιος καμία διέξοδο αυτή τη στιγμή και τόνισε πως το μόνο που μετράει τώρα είναι να βγει η φετινή σεζόν και τίποτα άλλο.

Ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μίλησε και για τη μάχη του τίτλου, την ανομβρία του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της παραμονής και την Εθνική Ελλάδας.

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:
«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα περνούσε τέτοια πράγματα ο Παναθηναϊκός. Είναι λυπηρό. Όταν δεν προγραμματίζεις και δεν έχεις την διάθεση να βοηθήσεις την ομάδα τότε δεν θα προχωρήσει η ομάδα μόνη της. Είναι πολύ άσχημες οι στιγμές. Μεγέθη σαν και του Παναθηναϊκούόταν φτάνουν εκεί, σκέφτεσαι που μπορεί να φτάσει μια άλλη ομάδα. Δεν υπάρχει διέξοδος αυτήν την στιγμή ή δεν τη βλέπω εγώ τουλάχιστον. Μόνο ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Μόνο να βγει η σεζόν μετράει αυτή η στιγμή, όπως βγει. Και μετά βλέπουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα και την ανταγωνιστικότητα του:
«Πολύ σημαντικό αυτό. Υπάρχουν τρεις διεκδικητές. Δίνει άλλο ενδιαφέρον. Αν διαρκέσει αυτό μόνο υγεία δείχνει. Έτσι θα βελτιωθεί η εικόνα του. Έτσι δίνεται και η δυνατότητα στις ομάδες να βελτιώσουν την ποιότητα τους».

Για την μάχη της κορυφής:
«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ αποφασιστικά βήματα. Έχει το ντέρμπι τώρα ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ και αν δεν χάσει βαθμούς μέσα στα Γιάννινα, θα έχει ένα πλεονέκτημα. Όμως έχει και παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οπότε αν δεν δείξει διάρκεια θα είναι σαν να μην έχει τίποτα. Κρατάει την τύχη στα χέρια του πάντως θεωρώ».

Για την ανομβρία πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, εδώ και 33 χρόνια:
«Είναι πολλά τα χρόνια, ότι και να λέμε. Αν υπάρχει ανταγωνισμός, όλα γίνονται όμως. Μια ομάδα να παίρνει τον τίτλο κάθε χρόνο, δε βοηθάει σε τίποτα. Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να φτάσει στον τίτλο. Και φέτος το κάνει αυτό και μπορεί να το διεκδικήσει μέχρι τέλος. Έχει ικανούς ποδοσφαιριστές να αντέξουν μέχρι τέλους, που ξέρουν να κάνουν πρωταθλητισμό».

Για το που θα κριθεί το πρωτάθλημα:
«Στα μεταξύ τους παιχνίδια σίγουρα. Έχει Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέσα στην έδρα του, αυτά είναι τα παιχνίδια κλειδιά. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δυσκολέψει αυτήν την στιγμή τις τρεις διεκδικήτριες ομάδες».

Για το αν το κίνητρο της απουσίας τίτλων, θα παίξει ρόλο:
«Σίγουρα θα τους παρακινήσει αρκετά. Πρέπει να έχουν σταθερότητα όμως στην απόδοση τους. Παιχνίδια όπως αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας, αυτά δίνουν τίτλους».

Για τον παράγοντα έδρα και το πως παίζει ρόλο:
«Έχει δείξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του τα τελευταία χρόνια, ότι είναι πολύ δυνατός, λόγω ατμόσφαιρας. Μακριά από την Τούμπα είναι αλλιώς, αλλά μέσα στην Τούμπα πρέπει να δίνει πολύ βάρος. Τα εκτός είναι το θέμα, εξάλλου η εκπληκτική ατμόσφαιρα μέσα στην Τούμπα δεν αλλάζει, οπότε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Κυριακή».

Για την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος:
«Ο Ατρόμητος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Κάνει καλή πορεία, έχει ελπίδες και ο ίδιος, του δίνει κίνητρο η πορεία του. Το θέμα είναι να βοηθηθεί το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο γενικά».

Για την μάχη της παραμονής:
«Υπάρχουν τρεις ομάδες που έχουν μείνει πίσω. Τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν πολλά. Υπάρχει χρόνος να σωθούν πάντως έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Για την Εθνική ομάδα:
«Πρέπει να υποστηριχθεί από τις ομάδες ο Εθνική. Αν τα παιδιά δε παίζουν στις ομάδες τους πως θα γίνει; Από μόνη της δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες, υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, καλό να φέρνει ξένους, αλλά να κοιτάξεις και τα νέα παιδιά».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ