ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαντάτα... για Αμπντούν και Βύντρα

Μαντάτα... για Αμπντούν και Βύντρα
Αμπντούν Σισέ INTIME SPORTS

"Φούντωσαν" και πάλι οι φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον μεσοεπιθετικό της Καβάλας, Τζαμάλ Αμπντούν, με τους Αλγερινούς να αναφέρουν την είδηση. Ισως και εντός εβδομάδας η ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης για τον Λουκά Βύντρα μια μια μικρή διαφορά να υφίσταται.

Δύο μεταγραφικές εξελίξεις ήρθαν στο προσκήνιο για τους "πράσινους". Η μια αφορά το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον Τζαμάλ Αμπντούν όπως αναφέρουν στην Αλγερία.

Από την άλλη ετοιμάζεται εντός εβδομάδας σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση ανανέωσης προς τον Λουκά Βύντρα που δεν αποκλείεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Μπορεί ο Ντουγκλάο να ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που απασχόλησαν άμεσα τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού από τους "Αργοναύτες", ωστόσο οι εκπληκτικές εμφανίσεις τους Τζαμάλ Αμπντούν προκάλεσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Παρόλο που εμπράκτως δεν είχαν κάνει το παραμικρό, η αλγερινή εφημερίδα "Εlheddaf", ανέφερε σε δημοσίευμά της πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού άρχισαν επαφές με τη διοίκηση της Καβάλας προκειμένου να προλάβουν τους άλλους συλλόγους που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


" Αυτό που ξέρω είναι πως τώρα είμαι παίκτης της Καβάλας. Στο μέλλον τα πάντα μπορούν να συμβούν" ανέφερε ο παίκτης σε δήλωσή του.


Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός στο δημοσίευμα αναφέρεται πως πέραν του ενδιαφέροντος του "τριφυλλιού" υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ.

Ερχεται η πρόταση για Βύντρα


Η κοπή της πίτας των παλαιμάχων εκτός από τις βραβεύσεις και τις δηλώσεις είχε και ένα θέμα με τον καλεσμένο εκ μέρους των παικτών, Λουκά Βύντρα. Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" που ήταν να κληθεί μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει με τους "πράσινους" δεν του έγινε η πρόταση λόγω των όσων συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο.

Για τον λόγο αυτό, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας στην εκδήλωση των παλαιμάχων τον ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει το ραντεβού των δύο πλευρών.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν μια διαφορά στο οικονομικό της τάξεως των 150.000 ευρώ.

Ο διεθνής άσος θεωρεί πως μια προσφορά που να αγγίζει τις 700-750.000 ευρώ θα είναι ιδανική ωστόσο με την οικονομική κρίση που υφίσταται την παρούσα φάση, οι διοικούντες της "πράσινης" ΠΑΕ θα του κάνουν πρόταση που δεν ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ.

Πάντως με δεδομένο ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να δώσουν τα "χέρια" δεν αποκλείεται να βρουν είτε με κάποια μπόνους είτε με κάποιες υποχωρήσεις να βρουν την "χρυσή τομή".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ