ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαλεζάνι: "Ο Τζίγγερ ήταν τρελός για μένα"

Μαλεζάνι: "Ο Τζίγγερ ήταν τρελός για μένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Αλμπέρτο Μαλεζάνι σχολίασε τη σχέση του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη την περίοδο που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε ότι συζήτησε για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

Την τιμητική του έχει αυτές τις μέρες ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αφού παραχωρεί διαδοχικές συνεντεύξεις στα ιταλικά ΜΜΕ. Αυτή τη φορά, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα " tggialloblu.it" και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στη ζωή του, που όπως είναι φυσιολογικό περιλαμβάνει και την εποχή που εργάστηκε στην Αθήνα.

Ο Μαλεζάνι ρωτήθηκε για τα αποτελέσματα του στην Ελλάδα και δείχνει ότι διατηρεί μία άλλη οπτική των πραγμάτων, αφού θεωρεί ότι έφυγε ως πετυχημένος. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήθελε να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού, ισχυριζόμενος ότι ήταν... τρελός για αυτόν!

"Έκανα σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα προπόνησα για πρώτη φορά στο Champions League και είχα δύο παραγωγικές σεζόν. Μπορούσα να μείνω, ο πρόεδρος (εννοούσε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη) ήταν τρελός για μένα, αλλά επέλεξα να γυρίσω στην Ιταλία για οικογενειακούς λόγους. Είχα μιλήσει με την Ουντινέζε, αλλά τελικά διέπραξα ένα μεγάλο λάθος" σχολίασε ο Μαλεζάνι.

Ακόμα, ο Μαλεζάνι στάθηκε για άλλη μια φορά στο γεγονός ότι ο Μέσι σκόραρε το πρώτο γκολ του στο Champions League στο Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί κρούση για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας, χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ