ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Η πρόκληση που περίμενα ο Παναθηναϊκός"

Λουντ: "Η πρόκληση που περίμενα ο Παναθηναϊκός"

Ο Ρόμπιν Λουντ αγωνίστηκε ενενήντα λεπτά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ Τούρκου και μετά το τέλος της αναμέτρησης γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Ελσίνκι και μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του στο τριφύλλι. (VIDEO)

Το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στους φίλους της Ελσίνκι έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο Ρόμπιν Λουντ με τον μέσο του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται για 90 λεπτά έχοντας μέτρια απόδοση όπως αναφέρουν οι Φινλανδοί.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο διεθνής μέσος γνώρισε την αποθέωση κάνοντας τον γύρο του γηπέδου και χαιρέτησε τους φίλους της Ελσίνκι ενώ το κλαμπ είχε ετοιμάσει και ένα βίντεο με την παρουσία του στην ομάδα το οποίο έκλεινε με την ευχή "καλή τύχη".

Η Ελσίνκι επικράτησε με 2-0 της Ίντερ Τούρκου αλλά το αγωνιστικό κομμάτι είχε μικρή σημασία για τον 22χρονο μέσο ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την παρουσία του στην Ελσίνκι, τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς αλλά και τον Παναθηναϊκό.

LKS 20150521 - Fanit hyvästelivät HJK:n Robin Lodin jalkapallon Veikkausliigan ottelun HJK - FC Inter jälkeen Helsingissä 21. toukokuuta 2015. Lod pelasi toistaiseksi viimeisen ottelunsa HJK:n paidassa ja siirtyy seuraavaksi kreikkalaiseen Panathinaikosiin. LEHTIKUVA Martti Kainulainen
LKS 20150521 - Fanit hyvästelivät HJK:n Robin Lodin jalkapallon Veikkausliigan ottelun HJK - FC Inter jälkeen Helsingissä 21. toukokuuta 2015. Lod pelasi toistaiseksi viimeisen ottelunsa HJK:n paidassa ja siirtyy seuraavaksi kreikkalaiseen Panathinaikosiin. LEHTIKUVA Martti Kainulainen LEHTIKUVA

Ο Λουντ θα αγωνιστεί και την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεϊνατζόεν, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Φινλανδίας και εν συνεχεία την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και πάλι όπου και αναμένεται να παρακολουθήσει κάποιο από τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των πράσινων είπε:

"Στη συνέχεια θα επιστρέψω στο σπίτι για να ξεκουραστώ και στην συνεχεία θα πάω στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου. Ήταν επιθυμία της νέας μου ομάδας να ξεκουραστώ μερικές εβδομάδες πριν την προετοιμασία" δήλωσε ο Λουντ στα φιλανδικά Μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την λήξη της αναμέτρησης στο Sonera Stadium, οι οπαδοί της Ελσίνκι φώναξαν ένα σύνθημα για να ευχαριστήσουν τον Λουντ για την προσφορά του. "Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα τους. Οι οπαδοί σημαίνουν πολλά για μένα και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο με τον οποίο με ευχαρίστησαν, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή" παραδέχθηκε ο νεαρός μέσος.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του το μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στην καριέρα του και τον ερχομό στην Ελλάδα.

"Δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι μια πρόκληση που περίμενα, θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και θεωρώ ότι στον Παναθηναϊκό θα έχω αυτή την ευκαιρία".

Τι εικόνα σχημάτισες για τον Παναθηναϊκό όταν πήγες για ιατρικές εξετάσεις;
"Απίστευτα καλή. Όλα είναι άκρως επαγγελματικά, ευχάριστοι άνθρωποι και το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα έχω πρόβλημα επικοινωνίας καθώς όλοι μιλούν αγγλικά".

Τι έχεις να πεις για τον συναγωνισμό που θα έχεις στην ομάδα;
"Αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να πω με ποιους παίκτες θα διεκδικώ μια θέση στην ενδεκάδα. Πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας".

Τι σου είπε ο προπονητής;
"Ότι με θεωρεί πολυδιάστατο μέσο με σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και πως μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις θα εξελιχθώ σαν παίκτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ