ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Ναι" στον διακανονισμό, "Οχι" στην παραμονή

Λέτο: "Ναι" στον διακανονισμό, "Οχι" στην παραμονή
INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αποφάσισε να υπογράψει τον διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά αρνείται την επέκταση του συμβολαίου του καθώς θέλει να φύγει από την ομάδα

"Φευγάτο" χαρακτηρίζει σε δημοσίευμά του το 'Goal' τον Σεμπάστιαν Λέτο καθώς μπορεί να αποφάσισε να υπογράψει τον διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο επιθυμεί να φύγει από την ομάδα το γρηγορότερο δυνατόν.

Σχετικά με τα οφειλόμενα, ο Αργεντίνος ήταν ο μόνος εκ των παικτών του τριφυλλιού που δεν είχε υπογράψει τον διακανονισμό. Τελικά δέχτηκε να βάλει την υπογραφή του καθώς αναγνωρίζει τη στήριξη του Παναθηναϊκού όλο αυτό το διάστημα που ταλαιπωρείται με τον τραυματισμό του.

Την ίδια ώρα όμως έχει δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του για ένα έτος.

Όπως αναφέρει στο περιβάλλον του, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει για πολύ ακόμα στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο αισθάνεται όλο και καλύτερα τον τελευταίο καιρό και είναι σίγουρος ότι θα αποθεραπευτεί πλήρως.

Το καλοκαίρι του 2013 αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, με το συμβόλαιό του να λήγει μετά από ένα χρόνο. Και επειδή τον Γενάρη του 2014 θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, στο τριφύλλι θέλουν να τον ανανεώσουν για άλλο ένα έτος.

Ωστόσο ο παίκτης έχει... ξενερώσει τόσο με τις προοπτικές της ομάδας όσο και με τα νέα της οικονομικά δεδομένα. Ετσι το μυαλό του είναι στο εξωτερικό και όχι στην παραμονή του στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ