ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεντέσμα: "Δεν χάθηκε ο κόσμος"

Λεντέσμα: "Δεν χάθηκε ο κόσμος"
Λεντέσμα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ήττα δεν φέρνει τον... θάνατο. Αυτό ανέφερε ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Λεντέσμα, μετά το ματς με τον Άγιαξ στη Λεωφόρο. Ροντρίγκο Μολέντο: "Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι".

Ο Κριστιάν Λεντέσμα είπε μετά την ήττα (2-1) από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο: "Γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να παίξουμε με μια δύσκολη ομάδα. Έτσι ήταν. Ο Αγιαξ είναι καλός τεχνικά, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Μετά το γκολ νομίζαμε ότι θα εξελίσσονταν θετικά τα πράγματα για εμάς. Βρισκόμαστε με το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Είναι μάθημα για εμάς.

Δεν θα έπρεπε να δεχτούμε γκολ. Χάσαμε έναν αγώνα, δεν είναι... θάνατος. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ήμνουν έτοιμος να παίξω. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Όταν είπα στον κόουτς ότι μπορώ να παίξω, σήμαινε ότι μπορώ να παίξω. Δεν χάθηκε ο κόσμος επειδή χάσαμε τον πρώτο αγώνα".

Από τη μεριά του ο Ροντρίγκο Μολέντο ανέφερε: " Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά τελικά χάσαμε. Ήταν ένα σημαντικό ματς. Κάποια στιγμή ίσως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Η ομάδα παίζει καλά και έχουμε μπροστά ματς αρκετά ματς. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα τον όμιλο, αλλά δεν κατεβάζουμε το κεφάλι".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ