ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεντέσμα: "Δεν είχα καλή απόδοση στο ντέρμπι"

Λεντέσμα: "Δεν είχα καλή απόδοση στο ντέρμπι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, το γενικότερο κλίμα του παιχνιδιού και την άποψη του για τους Στραματσόνι, Μούτσι.

Στην ευθεία παραδοχή ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός χαφ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης, "Radiosei" και αναφέρθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και στις γενικότερες εντυπώσεις του.

Αρχικά, ο Λεντέσμα σχολίασε για το ματς, την ήττα και την κατάσταση που επικρατεί:

"Στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν υπήρχαν οπαδοί μας, επειδή απαγορεύεται η μετακίνηση τους. Δεν υπήρξε παιχνίδι, γιατί ήταν λίγο πιο καλοί από εμάς και νίκησαν. Σχημάτισα την εντύπωση ότι πιο πολύ είναι μάχη παρά παιχνίδι, παρόλα αυτά στη Ρώμη το ντέρμπι είναι ένα πραγματικό παιχνίδι. Ουσιαστικά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, χάσαμε τον αρχηγό μας (σ.σ. Ζέκα) και εγώ δεν είχα καλή απόδοση".

Έπειτα, ρωτήθηκε για τον Αντρέα Στραματσόνι και το συνεργάτη του, Ρομπέρτο Μούτσι: "Ο προπονητής είναι πολύ ανθρώπινος και γνώστης του ποδοσφαίρου. Ο Ρομπέρτο Μούτσι είναι 'λατσιάλι' και κάνουμε καλή παρέα μαζί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ