ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Βρεθήκαμε σε κακή μέρα οι περισσότεροι"

Λαγός: "Βρεθήκαμε σε κακή μέρα οι περισσότεροι"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Λαγός, υποστήριξε πως έστω και ο ένας βαθμός σε μια έδρα όπως αυτή των Αρκάδων αφήνει ικανοποιημένους τους πράσινους.

Ο Τάσος Λαγός έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά το τριφύλλι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο μέσος των πράσινων υποστήριξε ότι οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να "κλέψουν" το ματς αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, το γνωρίζουμε όλοι μας αυτό. Παρόλα αυτά κρατάμε το βαθμό που είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την έδρα ειδικά με αυτή την εμφάνιση που κάναμε γιατί ήμασταν σε κακή μέρα οι περισσότεροι. Μπορούσαμε να… κλέψουμε το ματς. Ο Αστέρας ισοφάρισε δικαίως, αλλά εμείς συνεχίζουμε κανονικά».

Για το αν υπήρχε κούραση στην ομάδα:
«Βγήκε κάποια κούραση, το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ, βουλιάζαμε σε κάποια σημεία στο χορτάρι λόγω της πολλής βροχής. Το ξεχνάμε και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη μάχη του τίτλου:
«Είμαστε κοντά στην κορυφή. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και δεν συζητάμε καθόλου για τίτλο.

Το σκεφτόμαστε σίγουρα αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους όπως έγινε και πέρσι. Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί έτσι λειτουργούν οι ομάδες αλλά Παναθηναϊκός είμαστε, έχουμε δικαίωμα να το πιστεύουμε».

Για τη θέση που αγωνίστηκε:
«Ο κόουτς είχε κάτι στο μυαλό του για να με βάλει αριστερά. Έχω παίξει κι άλλες φορές εκεί. Πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά που πρέπει. Ό,τι μου πει ο κόουτς θα κάνω πάντα».

Για το αν επηρέασε την ομάδα το ότι ήξερε τα αποτελέσματα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Όχι, δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να φτάσουμε κοντά στον ΠΑΟΚ. Κάναμε κακό παιχνίδι και πολλά λάθη. Με την εμφάνιση που κάναμε σήμερα, είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το ποια ομάδα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα επέλεγε να αφήσει… εκτός αν μπορούσε:
«Δεν θα έβγαζα καμία γιατί θέλουμε να υπάρχουν και οι δυο, θέλουμε να υπάρχουν ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι φέτος είναι πολύ σοβαρός σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με την Εστορίλ:
«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά στο Europa League με νίκη».

Μέντες: "Όταν κάνεις λάθη δεν κερδίζεις"

Ο Νταβίντ Μέντες μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τα πολλά λάθη που έκανε και ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του ενώ ρωτήθηκε και για το σχόλιο του για το οφσάιντ που δόθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σχολίασε στον λογαριασμό του στο twitter.

"Φυσικά και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν παίξαμε καλά και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη αυτό. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Αστέρας. Έτσι όπως πήγε το ματς το 1-1 δίκαιο γιατί δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Αν είχαμε νικήσει θα ήμασταν μπροστά από τον Ολυμπιακό γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σέβομαι τον Αστέρα ως αντίπαλο παίζαμε στην έδρα τους και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και έτσι ήρθε το 1-1".

Τι έφταιξε και ήρθε αυτή η κακή εμφάνιση;
"Κοιτώντας τον εαυτό μου και την ομάδα θα πω ότι κάναμε πολλά λάθη και στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Αστέρας έπαιξε με αντεπιθέσεις και εμείς δεν ελέγξαμε το ματς και ήταν μια κακή μέρα για εμάς".

Με τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος από αυτή την αγωνιστική;
"Ήμαστε στην πρώτη τριάδα αλλά εμείς κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Τώρα βλέπουμε την Εστορίλ και μετά τ ματς της Κυριακής. Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα ότι οι ομάδες της κορυφής είναι κοντά. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και τότε όλα θα πάνε καλά".

Θες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την ανάρτηση σου στο twitter για το οφσάιντ στο "Γ. Καραϊσκάκης";
"Είμαι στην Ελλάδα παίζω για τον Παναθηναϊκό και δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπεις τέτοια πράγματα γιατί στο τέλος της ημέρας όλα γύρω από το ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν με το fair play"

Πέτριτς: "Δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε"

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Πέτριτς που ξεκίνησε βασικός και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στην κούραση και στον κακό αγωνιστικό χώρο:

«Κάναμε την προσπάθεια μας αλλά δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας και έκανε το παιχνίδι του, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Αμύνθηκαν περίπου 20 μέτρα μπροστά από την περιοχή τους και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε.

Εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Εάν νικούσαμε θα ήμασταν εμείς οι κερδισμένοι, όμως φέραμε ισοπαλία όπως και ο Ολυμπιακός. Ήμασταν κουρασμένοι, όμως φταίει και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν βαρύς και φυσικά δεν είχαμε φρεσκάδα».

Στιλ: "Κόλλησε το πόδι μου κάτω και μου γλίστρησε η μπάλα"

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο γκολ που δέχτηκε εξηγώντας ότι κόλλησε το πόδι του κάτω και εν συνεχεία του γλίστρησε η μπάλα:

Για το ματς:
«Είμαστε απογοητευμένοι, τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το διορθώσαμε και αν παίρνεις έστω έναν βαθμό, όταν δεν παίζεις καλά, είναι σημαντικό.

Είμαι απογοητευμένος με το γκολ που δέχθηκα γιατί είναι τέτοια η φύση της θέσης που ένα λάθος σου σημαίνει γκολ για τον αντίπαλο. Κόλλησε το πόδι μου κάτω, μου γλίστρησε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα. Είχα αρκετή δουλειά σήμερα, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το πρωτάθλημα:
«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, γκέλαραμε και εμείς όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Δεν θέλουμε να μιλάμε για τίτλο. Στεναχωρηθήκαμε περισσότερο από την εμφάνισή μας και όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Πρέπει να ακολουθήσει σκληρή δουλειά και θα δούμε στο τέλος».

Για το ματς με τη Εστόριλ:
«Πρέπει να το προσεγγίσουμε σαν κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι και το χρωστάμε στους εαυτούς μας να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Από εκεί και πέρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στους εναπομείναντες στόχους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ