ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Ο καθένας θα εκνευριζόταν"

Λαγός: "Ο καθένας θα εκνευριζόταν"
INTIME SPORTS

Στην φάση της αποβολής του Κουτρουμπή που εκνεύρισε όλη την ομάδα στάθηκε ο Τάσος Λαγός ενώ ο Αγγελόπουλος που έκανε το ντεμπούτο του μίλησε για την δουλειά της ακαδημίας.

Ο Τάσος Λαγός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, τονίζοντας πώς το τριφύλλι επηρεάστηκε πολύ από τη φάση του 16' και την αποβολή του Κουτρουμπή.

Χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Ξάνθη είπε:

«Δεν νομίζω πώς έγινε παιχνίδι. Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας, αλλά κάποιοι δεν μας άφησαν. Είμαστε εκνευρισμένοι. Και ο πιο ήρεμος θα εκνευριζόταν. Μετά τα δύο γκολ ισορροπήσαμε. Όσο είμαστε στο ένα τέρμα διαφορά είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε καλά, όμως δεχτήκαμε το 3-1 από το πουθενά.

Τη φετινή σεζόν περιμέναμε πώς θα πάμε καλά. Η ομάδα ήθελε λίγο χρόνο για να δεθεί στην αρχή. Στη συνέχεια φάνηκε η δουλειά που κάνουμε.

Ακολουθεί ένα ματς με τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο, που πηγαίνουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να πάμε στον τελικό. Θα κριθεί στη δική μας απόδοση αν θα γίνει. Αυτό και η πρωτιά στα πλέι οφ είναι μονόδρομος».

Αγγελόπουλος: "Ευλογημένος και χαρούμενος"

Στο ματς με την Ξάνθη έκανε το ντεμπούτο ένα ακόμη παιδί από την ακαδημία. Ο λόγος για τον Βασίλη Αγγελόπουλο ο οποίος υποστήριξε πως για τον ίδιο ήταν ευλογία και χαρά η συμμετοχή του στο ματς ενώ στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στις πράσινες ακαδημίες.

«Νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος για τη στιγμή αυτή. Θα προτιμούσα να είχε συνδυαστεί με μία νίκη. Είναι αξέχαστη στιγμή. Δεν είχα άγχος. Είναι ενδεικτικό ότι το ματς κλείσαμε επτά παιδιά από τις Ακαδημίες, για τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί.

Όσον αφορά το παιχνίδι αναγκαστήκαμε να παίξουμε από νωρίς με δέκα παίκτες κι αυτό καθόρισε την εικόνα του αγώνα. Στο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και να έχουμε ενέργεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ