ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός αντί Ατζαγκούν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Λαγός αντί Ατζαγκούν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Λαγός Τζαβέλλας Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Μια αλλαγή θα έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα και οι πράσινοι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί λόγω τραυματισμών και τιμωριών να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες του ενώ με βάση τα όσα έχει δείξει όλη την εβδομάδα η ενδεκάδα των πράσινων θα έχει μια αλλαγή σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Ατζαγκούν και θα χρησιμοποιηθεί στην θέση του ο Λαγός ενώ οι υπόλοιποι δέκα θα είναι όσοι ξεκίνησαν και κόντρα στους "Φαίακες" ενώ ο Ταυλαρίδης παρά το γεγονός ότι εξέτισε την τιμωρία του αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα των πράσινων θα αποτελείται από τους Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Χούχουμη στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Λαγός έχοντας δίπλα του τους Ζέκα, Πράνιτς και τον Νίνη μπροστά τους ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθούν οι Κλωναρίδης, Καρέλης.

Είδαν σε βίντεο τον ΠΑΣ

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν σε βίντεο αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα στην διάρκεια της σεζόν. Το τεχνικό τιμ είχε κόψει συγκεκριμένα στιγμιότυπα για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας των Ιωαννίνων, την αμυντική συμπεριφορά αλλά και με τις στημένες φάσεις προκειμένου οι παίκτες του τριφυλλιού να γνωρίζουν που και πως να χτυπήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ