ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πατάει" στην Αθήνα ο Μπούι

"Πατάει" στην Αθήνα ο Μπούι

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα φτάσει στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο 21χρονος Ολλανδός χαφ, Ουασίμ Μπούι.

Σε ελληνικό έδαφος θα πατήσει για πρώτη φορά ο Ουασίμ Μπούι λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, προκειμένου τη Δευτέρα να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός χαφ θα έρθει με πτήση από τη Ζυρίχη στις 00:40, όπως ενημέρωσαν από την ΠΑΕ και πιθανότατα θα συνοδεύεται από έναν εκπρόσωπο του.

Ο Μπούι αναχώρησε από το Τορίνο το Σάββατο και είχε κατευθυνθεί στο Μονακό, όπου συναντήθηκε με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα και συζήτησαν για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Συνέχεια στην προετοιμασία

Με προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε την Κυριακή 26/6 η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

Οι «πράσινοι» που έπαιξαν χθες στο φιλικό με την ομάδα Νέων έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα.

Τη Δευτέρα 27/7 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα κάνουν προπόνηση στις 9 το πρωί, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα ανακοινώσει και την αποστολή για το Βέλγιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ