ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κυνήγησε" Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

"Κυνήγησε" Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον αρχηγό της εθνικής Σλοβενίας, Μπόστιαν Σέσαρ. "Πράσινη" αναμονή για Καστεγιόν και Σισοκό. Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις παικτών.

Την πόρτα του κεντρικού αμυντικού Μπόστιαν Σέσαρ χτύπησε ο Παναθηναϊκός. Ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Κιέβο.

Ο Νίκος Νταμπίζας κινήθηκε για την απόκτηση του, όμως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προτίμησε να παραμείνει στην Ιταλία και ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κιέβο.

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Τζέφρι Καστεγιόν με τον Άγιαξ να αξιώνει χρήματα για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Στην ίδια περίπου κατάσταση βρίσκεται και το θέμα με τον Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δεν υπολογίζεται στη Βόλφσμπουργκ, η οποία περιμένει να τον πουλήσει. Οι "πράσινοι" θα ενδιαφερθούν μόνο σε περίπτωση που ο γερμανικός σύλλογος τον παραχωρήσει δανεικό ή τον αφήσει ελεύθερο.

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, στο πράσινο στόχαστρο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, ένας έμπειρος και ένας εξελίξιμος. Ακόμα, δεν έχει προτιμηθεί ο ένας από τους δύο αλλά αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ώστε να κλείσει το ζήτημα.

Και βέβαια ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ποιοι αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό

Ο Χαμπίμπ Σο δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από ομάδα της Μέσης Ανατολής, η προσφορά της οποίας αφήνει καθαρό κέρδος στα ταμεία της ΠΑΕ στο ύψος των 375.000 ευρώ.

Την αποχώρηση του συζητάει και ο Αντρές Πίντο για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Όσο για τον Σέμα Βελάσκες ο ατζέντης του ελπίζει πως θα έχει σύντομα πρόταση για τον πελάτη του.

Δεν πωλήθηκε ο Καρνέζης

Προσφάτως είχε κατατεθεί πρόταση ύψους 600.000 ευρώ από τη Ρεάλ Μπέτις για την αγορά των δικαιωμάτων του Ορέστη Καρνέζη. Στον Παναθηναϊκό το κλίμα ήταν ευνοϊκό για την πώληση του διεθνούς γκολκίπερ, αλλά η ισπανική ομάδα έδωσε διορία 2 ημερών για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο χρόνος ήταν ελάχιστος και δεν αφέθηκε το περιθώριο για διαπραγματεύσεις, οπότε η υπόθεση ναυάγησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ