ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κυνηγάει το αμερικάνικο όνειρο ο Ταμπάκης του Παναθηναϊκού

Κυνηγάει το αμερικάνικο όνειρο ο Ταμπάκης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr δοκιμάστηκε για μια εβδομάδα, με την άδεια του Παναθηναϊκού, από την Σπόρτινγκ Κάνσας που αγωνίζεται στο MLS αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Κάνσας βρέθηκε το προηγούμενο δεκαήμερο ο Αλέξανδρος Ταμπάκης όπου σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr δοκιμάστηκε από την Σπόρτινγκ Κάνσας υπό την άδεια βεβαίως του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται από τους πράσινους και συζητάει για να λύσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016, αναζητώντας παράλληλα την καλύτερη λύση για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ταμπάκης ο οποίος βρέθηκε και στο περσινό δεύτερο μισό στην Ολλανδία και την Φένλο, μετά την διάλυση της Νίκης Βόλου, ύστερα από ενέργειες του εκπροσώπου του δέχτηκε την πρόσκληση της Σπόρτινγκ Κάνσας για να πάει στην Αμερική να δοκιμαστεί.

Αμέσως ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, πήρε την σχετική άδεια και στα τέλη Ιουλίου αναχώρησε για το Κάνσας όπου και παρέμεινε μέχρι και την Παρασκευή (7/8) όπου πήρε το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Σε αυτές τις επτά μέρες ο Ταμπάκης μετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Σπόρτινγκ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τους προπονητές του συλλόγου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του. Ο ίδιος από την πλευρά του έμεινε εντυπωσιασμένος απ' όσα συνάντησε, από τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο, τον τρόπο εκγύμνασης αλλά και την πόλη.

Πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και περιμένει από τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας που θα αφορά την παρουσία του στην Αμερική από τον ερχόμενο Ιανουάριο για τη νέα σεζόν στο MLS.

Εξετάζει και άλλες προτάσεις

Ο Ταμπάκης μπορεί να βρίσκεται στο... κυνήγι του αμερικάνικου ονείρου αλλά παράλληλα έχει και κάποιες άλλες προτάσεις στα χέρια του τις οποίες θα εξετάσει τις επόμενες μέρες μαζί με τον εκπρόσωπο του προκειμένου ακόμα και αν έρθει η πρόταση από το MLS, να μην μείνει ανενεργός το επόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που εξετάζονται υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα.

Πλέον όμως και από τη στιγμή που βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού και να προπονείται μαζί με τους Μέντες και Σπυρόπουλο οι οποίοι επίσης συνεχίζουν προπονήσεις με το τριφύλλι.

Βρήκε έναν παλιό γνώριμο

Στην διάρκεια που βρέθηκε στο Κάνσας ο Ταμπάκης είχε την ευκαιρία να βρει ένα παλιό του γνώριμο από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός Ιβάν Σαντιάγκο Ντίαζ ο οποίος αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ και είχε έρθει στο τριφύλλι και την Golden Team του Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά από εισήγηση του παλαίμαχου άσου των πράσινων, αλλά είχε αποχωρήσει καθώς το τριφύλλι δεν μπορούσε να τα τα βρει με τους εκπροσώπους του είχε πάει και αυτός για να δοκιμαστεί από την Σπόρτινγκ ακριβώς το ίδιο διάστημα με τον Ταμπάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ