ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου σε παίκτες: "Να αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Κωνσταντίνου σε παίκτες: "Να αναλάβετε τις ευθύνες σας"
Κωνσταντίνου INTIME SPORTS

Σε ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πετύχουν τους φετινούς στόχους. Διαβάστε αναλυτικά...

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο "αγριόγατος" μίλησε στους πράσινους στην προπόνηση της Δευτέρας και τους ζήτησε να προσπαθήσουν, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και την έξοδο της στις διοργανώσεις της UEFA.

"Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και το έχετε καταλάβει όλοι. Λάθη έχουν γίνει απ' όλες τις πλευρές και φτάσαμε εδώ. Όμως πρέπει να το προσπεράσουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε. Πρέπει και εσείς να βοηθήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παίξουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε το Κύπελλο", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνου.

Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν με προσοχή τον Βασίλη Κωνσταντίνου και αναγνώρισαν ότι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού, καθώς και για την κακή απόδοση τους στα περισσότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Έχουμε ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά έχουμε και παράπονα από κάποιες συμπεριφορές. Συνέβησαν πολλά που δεν έπρεπε να συμβούν. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη", ισχυρίστηκαν οι παλαιότεροι εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε συστάσεις για τις διαρροές στον Τύπο και κυρίως για την ακριβή μεταφορά των λεγομένων του Φάμπρι στις προπονήσεις και πριν τα παιχνίδια. "Δεν είναι δυνατόν όσα λέμε εδώ, να τα διαβάζουμε στα σάιτ και τις εφημερίδες," ανέφερε ο γενικός αρχηγός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ