ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα"

Κωνσταντίνου: "Μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. υποστήριξε πως υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία για να σωθεί ο Παναθηναϊκός και αυτή θα την εξαντλήσουν οι παλαίμαχοι.

Για μια τελευταία ευκαιρία που υπάρχει ώστε να σωθεί ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το Δ.Σ. των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου υποστήριξε μάλιστα πως όλα θα έχουν τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Τετάρτη όταν και θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις με τους μετόχους.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό. Μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον νομικό εκπρόσωπο του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη στην οποία μας γνωστοποιήθηκε ότι μας παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές για να τις διαχειριστούμε όπως εμείς θέλουμε, αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ, εμείς αποφασίσαμε ομόφωνα να μιλήσουμε με όλους τους υπόλοιπους μετόχους με σειρά προτεραιότητας το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα και η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο Βαρδινογιάννης ότι ήταν να κάνει το έκανε. Θέλουμε να διαπιστώσουμε τις προθέσεις των μετόχων για να αποφασίσουμε στη συνέχεια εάν θα πάρουμε ή όχι τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Στόχος μας είναι να έχουμε δει όλους τους μετόχους μέχρι την Τρίτη προκειμένου να κλείσει η υπόθεση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Χρόνος δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό και ίσως αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ